Har du vad som krävs för att nå dina drömmar och mål?

Vi från Outdoor Experience har satt ihop ett utbildningsprogram, där teori, praktik, metod och strategi kring hur vi kan nå våra drömmar och mål är paketerade med en konkret upplevelse, ett konkret mål.
Detta upplägg, där vi träffas och har gemensamma utbildningsdagar, och samtidigt arbetar individuellt med vår egen handlingsplan mot ett gemensamt mål gör att vi har stora möjligheter att få ut massa nyttiga erfarenheter och ny kunskap som vi kommer att ha nytta av i både yrkeslivet och privat

Storebjörn är ett berg i Jotunheimen, Norge, täckt av snö och glaciärer. Utan rep, stegjärn och yxa, utan kunskap, fysik och ett bra team så tar man sig inte upp. Vill du vara en del av det team som i september 2014 står på toppen!?

Hur ser upplägget ut?

Arbetet under de 8 månaderna är på flera nivåer:
Vi arbetar ihop oss till ett eller flera replag som skaffar erfarenhet och kunskap inom rephantering och glaciärfärdsel/alpina miljöer för att kunna nå toppen.
Vi kommer också arbeta med en handlingsplan, som är en individuell strategin och omfattar mål, delmål mm.
Vi kommer även att arbeta med mentalträning, för att lättare kunna fokusera på det som faktiskt är relevant och påverkningsbart.
Och slutligen så är det vissa fysiska förberedelser som krävs.
Alla utgår från den situation och de förutsättningar de har. Målet är att alla som deltar får en stor upplevelse, och en individuell utveckling inom flera områden som kommer att vara till stor nytta i yrkes och privatlivet!

Detta ingår
4 utbildningsdagar och 2 uppföljningar per telefon.
4 dagar i Norge då vi bland annat har en heldag på glaciär, och en heldag för toppbestigning.
Lån av glaciärutrustning (yxa, stegjärn, sele. hjälm, mm).
Tre övernattningar på Krossbu Fjällstation. Inklusive tre frukostar och tre middagar på Fjällstationen.
Uppföljningskväll, med bildvisning och presentationer.

Kostnad
14 950 kr/pers exklusive moms