utomhuskonferens-e1371209130556-500x309Spännande möten i inspirerande miljö.

Byt den traditionella konferenslokalen mot mer spännande och inspirerande mötesplatser och upplev vad det kan göra för samtalet. Utomhuskonferens, med utsikt till insikt!
Utomhuskonferensen startar med en presentation av dagens program samt tankar och tips för att det skall bli en fantastisk upplevelse. Under genomgången så avnjuter ni gott fika i fantastisk utomhusmiljö.
Efter fikat kan ni starta er konferens i den fantastiska miljön. Önskar ni något tema på utomhuskonferensen rekommenderas ni att titta på upplägget Naturliga mötesplatser.
I Utomhuskonferensen så ingår för och eftermiddagsfika, samt lunch som serveras utomhus. Det ingår även en värd/värdinna som förutom att finnas till hands kommer att dokumentera. I efterhand får ni en sammanfattning av dagen i text och bild!

Att konferera utomhus skapar massa fantastiska möjligheter och minnen!

Förutom frisk luft så har miljön (naturen) en positiv påverkan på oss människor. Dels så får den oss att känna oss avslappnade, sedan så är den även mer tillåtande, då det inte finns några generella regler kring hur man skall vara. Detta leder ofta till att den kreativa förmågan ökar! Det finns också studier på värden av att mötas i nya miljöer, för att få en chans att visa upp andra kvalitéer och kompetenser som inte kommer fram i den rutinmässiga vardagen! Forskning visar även på att vi i en inlärningssituation når bättre resultat ju fler sinnen vi använder! Välkommen att uppleva!