1Games

Samarbetsövningar och utmaningar där alla behöver vara delaktiga om uppgifterna skall kunna lösas. Här får den lilla eller den stora gruppen utmaningar att lösa tillsammans under lättsamma förhållanden. Vi har ett outtömligt antal ”lekar” som bas.

En lättsam och rolig aktivitet där alla kan delta. Detta är det vi rekommenderar mest till en grupp som vill göra något kul tillsammans, oslagbart!

 


 

2Krea(k)tivitet

Kreaktiviteten är en aktivitet där kreativitet och samarbete är ledord. Kreaktiviteten lämpar sig för alla grupper och är en av våra mest uppskattade!

Vi delar in er i mindre grupper/par som alla får tilldelat samma material. Under 45 minuter har ni sedan till uppgift att vara kreativa och skapande när ni bygger en… Efter att tiden är slut så får var och en av grupperna presentera sin… En jury bedömer arbetet, presentationen och kvalitén på er… Må bästa lag vinna! En lättsam och rolig aktivitet där alla kan delta och huvudsyftet är att ha kul.

 


 

3Klurigheter

Utmaningar och övningar av olika svårighetsgrad där man kan arbeta individuellt eller i grupp. Det är en variation av praktiska och mer teoretiska tankenötter där förmågan att tänka ”outside the box” är till stor hjälp.