Att må bra handlar till stor del för oss i OE om att ha roligt, balans samt att uppleva tillfredsställelse i våra liv. Att äta nyttigt eller motionera är inte grunden i vårt synsätt, vi vill istället inspirera er att se de möjligheter var och en har i livet utifrån var och ens unika förutsättningar. Vårt mål är ge dig möjligheter att upptäcka nya perspektiv på hur du själv kan påverka din hälsa. Här följer ett urval av hälsoaktiviteter.

 

1Friskvårdsdag

Ägna er dag åt att ta hand om er själva samt med hjälp av praktiska övningar och dialog komma ett steg närmare det sätt som får dig att må bra. Vi kommer att besöka vår lugn och ro plats, prata om glädje, som är vår största faktor till motivation och vara nära naturen.

Vårt mål är ge dig möjligheter att upptäcka nya perspektiv på hur du själv kan påverka din hälsa. Kom och njut och ha roligt, det tror vi är grunden i att må bra!

 


 

3Hälsoglädje

Boka in en friskvårdsaktivitet för företaget. Vi startar med vår populära inspirationsföreläsning med perspektiv på hälsa. Vi pratar om glädje och möjligheter. Gruppen kommer få vara aktiva genom övningar och dialog. Efter inspirationsföreläsningen startar vi vår fantastiska aktivitet games. Där väver vi in det vi pratat om på föreläsningen på ett enkelt och finurligt vis. En social, lekfull och rolig aktivitet som främjar hälsan på flera plan!